Duo LeCoultre&VanHees

Duo LeCoultre&VanHees (fotograaf onbekend)

Logo Muziek op Stapel

Concertagenda


Duo LeCoultre&VanHees

Op zaterdagavond 30 maart 2019 treedt Duo LeCoultre&VanHees op. Er worden werken uitgevoerd van onder meer E. Granados, A. Piazzolla en A. Ourkouzounov.
Aanvang 20.00 uur. Kaartprijs € 10,00.

Bezetting

Floor Le Coultre, viool
Martin van Hees, gitaar

Wijzigingen voorbehouden


Programma

Het exacte programma is nog niet bekend. Nadere informatie volgt.

Programmawijzigingen voorbehouden


Over de musici

Sinds 2014 is duo LeCoultre&VanHees een vast duo die speelde op verschillende kamermuziekfestivals zoals tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam maar ook tijdens internationale kamermuziekfestivals en op vele verschillende locaties in Nederland. Duo LeCoultre& VanHees is een dynamisch en kleurrijk duo die een repertoire heeft opgebouwd met verschillende stijlen uit verscheidene tijdsperiodes. Het duo, beide afkomstig uit Groningen, heeft jarenlange ervaring met samenspel en kamermuziek. Hun repertoire is zeer afwisselend en bevat bijna alle denkbare muziekstijlen binnen de klassieke muziek.

Duo LeCoultre&VanHees bestaat uit violiste Floor Le Coultre (Groningen, 1990) en gitarist Martin van Hees (Groningen, 1990). Zij ontmoetten elkaar op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar zij beiden excelleerden in hun studie. Floor slaagde voor haar Masterstudie met onderscheiding voor haar meeslepende spel. Zij soleerde bij verschillende orkesten en is prijswinnaar bij verscheidene concoursen. Zij gaf concerten in China, toerde door Zuid Amerika en Europa. Martin slaagde voor zijn Masterstudie met een onderscheiding voor zijn bijdrage aan de hedendaagse muziek. Hij soleerde bij het Atheneum Kamer Orkest en won verschillende prijzen op nationale en internationale gitaar concoursen. Martin gaf solo concerten in India, Thailand, Griekenland en West-Europa.

© Alle rechten voorbehouden