Dana de Vries en Fiona Mato

Dana de Vries en Fiona Mato (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Concertabonnement

Als u van plan bent in 2017 alle of bijna alle concerten te bezoeken, is een abonnement op de concertreeks 2017 voor u voordeliger dan losse kaarten. Het abonnement 2017 geldt voor zeven van de acht concerten in 2017. Omdat de verkoop van abonnementen 2017 al eind november 2016 is gestart en het concert op 27 oktober 2017 pas in januari 2017 in het programma is opgenomen, zit het concert op 27 oktober 2017 niet in het abonnement. Abonnementhouders kunnen wel tegen een lagere prijs een kaart voor dat concert kopen: € 15 in plaats van € 25.

Losse kaarten voor alle concerten in 2017 kosten, exclusief het concert op 27 oktober, in totaal € 160. Een abonnement 2017 kost, ook exclusief het concert op 27 oktober, € 130. Losse kaarten voor alle concerten, inclusief het concert op 27 oktober, kosten in totaal € 185. Als u een abonnement 2017 koopt en een kaart voor het concert op 27 oktober tegen het gereduceerde tarief ad € 15 kost u dat in totaal slechts € 145 voor acht concerten!

U heeft bij een abonnement bovendien recht op één gratis extra kaart voor een concert naar keuze. Die extra kaart mag u aan een ander geven. Abonnementhouders hebben ook recht op een plaats vooraan in de kerk. Als abonnementhouders 2016 een abonnement 2017 nemen, mogen zij desgewenst hun plaats behouden.

U kunt een abonnement bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal abonnementen en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 ten name van Stichting Muziek op Stapel te Oldeberkoop onder vermelding van uw naam, woonplaats en aantal abonnementen. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maar uiterlijk twee werkdagen voor het eerste concert in 2017. Abonnementen kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van het eerste concert in 2017 aan de kassa in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw abonnement(en) afhaalt. In de kerk kan niet worden gepind. Om oponthoud bij de kassa te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank.


Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.


© Alle rechten voorbehouden