Blokfluitkwintet Seldom Sene

Blokfluitkwintet Seldom Sene (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Kaartverkoop


Concertabonnement

Het abonnement 2018 geeft recht op toegang tot onderstaande concerten:
- 18 februari 2018, Trio Peter Holtslag, Rainer Zipperling en Carsten Lohff
- 24 maart 2018, Naum Grubert
- 28 april 2018, Margaretha Consort met Jan van Elsacker
- 26 mei 2018, Lavinia Meijer
- 22 september 2018, Johannette Zomer, Nienke van der Meulen en het Tulipa Consort
- 10 november 2018, Aristos Quartet
Het abonnement 2018 kost € 105,00. Losse kaarten voor deze concerten kosten in totaal € 130.

Bij een abonnement hebt u recht op een vaste plaats in de kerk. De kaarten zijn overdraagbaar. Bovendien krijgt u per jaar één gratis extra kaart voor een concert naar keuze. Die gratis kaart mag aan een ander worden gegeven. De huidige abonnementhouders kunnen hun vaste plaatsen houden als zij voor half januari hun abonnement verlengen.

U kunt een abonnement bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal abonnementen en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 ten name van Stichting Muziek op Stapel te Oldeberkoop onder vermelding van uw naam, woonplaats en aantal abonnementen. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maar uiterlijk twee werkdagen voor het eerste concert in het kalenderjaar. Abonnementen kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van dat concert aan de kassa in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw abonnement(en) afhaalt. Om oponthoud bij de kassa te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk**.


Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.

** Buiten de openingstijden van Supermarkt Attent (maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur) kan in Oldeberkoop geen contant geld worden opgenomen.


© Alle rechten voorbehouden