La Dolcezza o.l.v. Veronika Skuplik

La Dolcezza o.l.v. Veronika Skuplik (foto F. Schut)

Logo Muziek op Stapel

Concertkaarten

Voor onderstaande concerten zijn kaarten verkrijgbaar:

Zondagmiddag 26 november 2017 om 15.00 uur: Seldom Sene.
Kaartprijs € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).

Vrijdagavond 15 december 2017 om 20.00 uur: Amsterdam Sinfonietta Solisten (contrabas: Rick Stotijn).
Kaartprijs € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).

Prijzen zijn inclusief servicekosten, programma en btw.
Programmawijzigingen voorbehouden.


Concertkaarten bestellen

U kunt kaarten bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Desgewenst kunt u telefonisch kaarten bestellen bij bestuurslid Simon Been, telefoonnummer (0516) 42 66 04.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 ten name van Stichting Muziek op Stapel te Oldeberkoop onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Als de kaarten uitverkocht zijn wordt het door u overgemaakte bedrag door ons terugbetaald.

In verband met de administratieve verwerking van de bestellingen en de betalingen verzoeken wij u uiterlijk twee werkdagen voor het concert uw bestelling te plaatsen en het verschuldigde bedrag per bank te voldoen. Kaarten kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van het concert aan de kassa in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw kaart(en) afhaalt. In de kerk kan niet worden gepind. Om oponthoud bij de kassa te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank.


Concertkaarten kopen in de Bonifatiuskerk

U kunt, mits er kaarten beschikbaar zijn, vanaf een half uur voor de aanvang van het concert tegen contante betaling kaarten kopen aan de kassa in de Bonifatiuskerk. In de kerk kan niet worden gepind.


Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.


© Alle rechten voorbehouden