Logo Muziek op Stapel

Blokfluitkwintet Seldom Sene

Blokfluitkwintet Seldom Sene (foto: Chris Breider)


Concertabonnement

Het abonnement 2020 geeft recht op toegang tot onderstaande concerten:
- 29 februari 2020, Helikon Quartet
- 29 maart 2020, Apollo Ensemble
- 9 mei 2020, Camerata RCO
- 12 september 2020, Niek Baar, Ella van Poucke en Ben Kim
- 25 oktober 2020, Erik Bosgraaf met Ensemble Cordevento
- 12 december 2020, Margaretha Consort met Margreet Rietveld en Roelien van Wageningen
Een abonnement 2020 kost € 110,00. Losse kaarten voor deze concerten kosten in totaal € 140,00.

Bij een abonnement hebt u recht op een vaste plaats in de kerk. De kaarten zijn overdraagbaar. Bovendien krijgt u per jaar één gratis extra kaart voor een concert naar keuze. Die gratis kaart mag aan een ander worden gegeven. De huidige abonnementhouders kunnen hun vaste plaatsen houden als zij voor half januari hun abonnement verlengen.

U kunt een abonnement bestellen door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal abonnementen en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Wij verwachten van u dat u na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 t.n.v. ST. MUZIEK OP STAPEL onder vermelding van uw naam, woonplaats en aantal abonnementen. Uw betaling ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk nadat u uw bestelling heeft geplaatst, maar uiterlijk twee werkdagen voor het eerste concert in het kalenderjaar. Abonnementen kunnen vanaf een half uur voor de aanvang van dat concert bij de kaartuitgifte in de Bonifatiuskerk worden afgehaald.

Contante betaling is mogelijk op het moment dat u uw abonnement(en) afhaalt. Om oponthoud bij de kaartuitgifte te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk**.

Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.

** Buiten de openingstijden van Supermarkt Attent (maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur) kan in Oldeberkoop geen contant geld bij een geldautomaat worden opgenomen.


© Alle rechten voorbehouden