Logo Muziek op Stapel

Combattimento

Combattimento (foto: Chris Breider)


Concertkaarten

Zondag 12-12-2021, 15.00 uur, Amsterdam Wind Quintet
Kaartprijs: € 20,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop ligt tot 1 december stil

Zaterdag 5-3-2022, 20.00 uur, Hermitage Kwartet
Kaartprijs: n.t.b. (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Zaterdag 23-4-2022, 20.00 uur, Ensemble Odyssee (4 musici)
Kaartprijs: n.t.b. (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Zaterdag 28-5-2022, 20.00 uur, Christianne Stotijn en Joseph Breinl
Kaartprijs: n.t.b. (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Prijzen zijn inclusief servicekosten, programma en btw.


Concertkaarten reserveren

U kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging. Als e-mailen niet mogelijk is kunt u telefonisch contact opnemen met bestuurslid Simon Been: (0516) 42 66 04.

Mits het concert inmiddels niet is uitverkocht wordt de reservering definitief na betaling. Definitieve reserveringen hebben voorrang. Ingeval een concert uitverkocht raakt of plaatstoewijzing nodig is wordt de volgorde bepaald door de datum waarop de betaling is ontvangen. Betaalde kaarten zijn overdraagbaar, maar dan wel graag tijdig de namen van de overnemers aan ons doorgeven.

Concertkaarten betalen

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 t.n.v. ST. MUZIEK OP STAPEL onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Als de kaarten uitverkocht zijn of het concert onverhoopt moet worden afgelast, wordt het betaalde bedrag door ons gerestitueerd. Na ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een e-mail waarin de betaling wordt bevestigd. Een print van dat e-mailbericht is uw entreebewijs! In verband met de coronapandemie kan niet contant of per pin worden betaald.

Concertkaarten kopen en betalen bij entree is niet mogelijk

Concertkaarten moeten vooraf worden gereserveerd en betaald. Om besmettingen te voorkomen is het thans niet mogelijk om in de Bonifatiuskerk concertkaarten te kopen en/of te betalen.

Coronatoegangsbewijs

Zolang op grond van door de Rijksoverheid genomen maatregelen een coronatoegangsbewijs nodig is voor het verlenen van toegang tot een concert, vragen wij u, naast een print van de betaalbevestiging, tevens een coronatoegangsbewijs met QR-code en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) te kunnen tonen.
Met ingang van 28 november 2021 moet weer 1,5 meter afstand worden gehouden. Een vaste zitplaats is verplicht en bij het verplaatsen in de kerk is een mondkapje verplicht.

Informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs staat op de pagina Coronatoegangsbewijs.
U kunt die informatie ook downloaden: mos_coronatoegangsbewijs.pdf.

Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.


© Alle rechten voorbehouden