Logo Muziek op Stapel

Combattimento

Combattimento (foto: Chris Breider)


Concertkaarten

Zondag 3-10-2021, 15.00 uur, Alma Quartet
Kaartprijs: € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
U wordt gevraagd een coronatoegangsbewijs met QR-code te kunnen tonen.
De kaartverkoop is gestart.

Zondag 24-10-2021, 15.00 uur, Apollo Ensemble
Kaartprijs: € 20,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
U wordt gevraagd een coronatoegangsbewijs met QR-code te kunnen tonen.
De kaartverkoop is gestart.

Zaterdag 13-11-2021, 20.00 uur, Brisk Recorder Quartet Amsterdam met Amaryllis Dieltiens, sopraan
Kaartprijs: € 15,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Zaterdag 11-12-2021, 20.00 uur, Amsterdam Wind Quintet
Kaartprijs: € 20,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Prijzen zijn inclusief servicekosten, programma en btw.


Concertkaarten reserveren

U kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging. Als e-mailen niet mogelijk is kunt u telefonisch contact opnemen met bestuurslid Simon Been: (0516) 42 66 04.

Mits het concert inmiddels niet is uitverkocht wordt de reservering definitief na betaling. Definitieve reserveringen hebben voorrang. Ingeval een concert uitverkocht raakt of plaatstoewijzing nodig is wordt de volgorde bepaald door de datum waarop de betaling is ontvangen. Betaalde kaarten zijn overdraagbaar, maar dan wel graag tijdig de namen van de overnemers aan ons doorgeven.

Concertkaarten betalen

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 t.n.v. ST. MUZIEK OP STAPEL onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Als de kaarten uitverkocht zijn of het concert onverhoopt moet worden afgelast, wordt het betaalde bedrag door ons gerestitueerd. Na ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een e-mail waarin de betaling wordt bevestigd. Een print van dat e-mailbericht is uw entreebewijs! In verband met de coronapandemie kan niet contant of per pin worden betaald.

Concertkaarten kopen en betalen bij entree is niet mogelijk

Concertkaarten moeten vooraf worden gereserveerd en betaald. Om besmettingen te voorkomen is het thans niet mogelijk om in de Bonifatiuskerk concertkaarten te kopen en/of te betalen.

Coronatoegangsbewijs

Voor het verlenen van toegang tot onze concerten vragen wij u om een coronatoegangsbewijs met QR-code en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) te kunnen tonen. Concertbezoekers hoeven daardoor geen 1,5 meter afstand te houden en kan er een groter deel van de reguliere capaciteit worden benut. Concerten hoeven dan niet meermalen, in verkorte vorm, te worden uitgevoerd. Een vaste zitplaats is wel verplicht. Informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs staat op de pagina Coronatoegangsbewijs.

Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.


© Alle rechten voorbehouden