Logo Muziek op Stapel

Combattimento

Combattimento (foto: Chris Breider)


Concertkaarten

Zaterdag 10-9-2022, 20.00 uur, Combattimento
Kaartprijs: € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00).
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is gestart.

Zondag 9-10-2022, 20.00 uur, Quartetto di Cremona
Kaartprijs: € 25,00
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is gestart.

Zaterdag 10-12-2022, 20.00 uur, La Primavera
Kaartprijs: € 20,00
Locatie: Bonifatiuskerk te Oldeberkoop.
De kaartverkoop is nog niet gestart.

Prijzen zijn inclusief servicekosten, programma en btw.


Concertkaarten reserveren

U kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw reservering. Als e-mailen niet mogelijk is kunt u telefonisch contact opnemen met bestuurslid Simon Been, telefoonnummer (0516) 42 66 04.
De reservering is pas definitief na betaling. Betaalde kaarten zijn overdraagbaar, maar dan wel graag tijdig de namen van de overnemers aan ons doorgeven. Definitieve reserveringen hebben voorrang. Ingeval een concert uitverkocht raakt of plaatstoewijzing nodig is wordt de volgorde bepaald door de datum waarop de betaling is ontvangen. Vanaf een half uur voor aanvang van het concert kunt bij de kaartuitgifte in de Bonifatiuskerk uw kaart(en) ophalen.

Concertkaarten betalen

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 t.n.v. ST. MUZIEK OP STAPEL onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Als de kaarten uitverkocht zijn wordt het betaalde bedrag door ons gerestitueerd. Desgewenst kunt u ook contant** (niet per pin!) afrekenen vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk. Om oponthoud bij de kaartuitgifte te beperken gaat onze voorkeur uit naar betaling per bank.

Concertkaarten kopen in de Bonifatiuskerk

U kunt, mits er nog kaarten beschikbaar zijn, vanaf een half uur voor de aanvang van het concert tegen contante** betaling kaarten kopen bij de kaartuitgifte in de Bonifatiuskerk. In de kerk kan niet worden gepind. Contant geld opnemen bij een geldautomaat in Oldeberkoop is niet altijd mogelijk.

Vragen of problemen?

Bij eventuele vragen of problemen kunt u contact opnemen met de secretaris.
Zie ook onze privacyverklaring.


* Uw telefoonnummer zal door ons alleen in uitzonderlijke situaties worden gebruikt, zoals bij afgelasting of iets dergelijks. Vermelding van uw telefoonnummer is niet verplicht.

** Buiten de openingstijden van Supermarkt Attent (maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur) kan in Oldeberkoop geen contant geld bij een geldautomaat worden opgenomen.


© Alle rechten voorbehouden