Logo Muziek op Stapel

Camerata RCO

Camerata RCO (foto: Chris Breider)


Coronatoegangsbewijs

Coronatoegangsbewijs concerten Muziek op Stapel

Voor het verlenen van toegang tot een concert van Muziek op Stapel in de Bonifatiuskerk vragen wij u om, naast een print van de betaalbevestiging, tevens een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) te kunnen tonen.
Bij de controle in de kerk wordt het coronatoegangsbewijs gescand.

Voor het geval u geen CoronaCheck-app op uw smartphone heeft geïnstalleerd, waarin de QR-code zichtbaar wordt, leggen we graag uit hoe dit te doen. Beschikt u niet over een smartphone, dan kunt u een papieren coronatoegangsbewijs met QR-code aanmaken. Ook daarover vindt u hieronder enige uitleg. Op www.coronacheck.nl is een filmpje met nadere uitleg te vinden.

Coronatoegangsbewijs op smartphone

U kunt op uw smartphone uw coronatoegangsbewijs aanmaken:
1. Download de CoronaCheck-app via www.coronacheck.nl.
2. Open de app. Er wordt u gevraagd om een bewijs toe te voegen (een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een testbewijs).
3. Bij alle drie de opties wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. In het geval van een negatieve test moet u ook een ophaalcode invullen die u krijgt bij de testuitslag.
4. Na het inloggen krijgt u op de app automatisch een QR-code te zien. Die QR-code is uw coronatoegangsbewijs. Bij de ingang van de kerk wordt uw QR-code gescand. Neem de smartphone waarmee u het coronatoegangsbewijs heeft aangemaakt dus mee naar het concert.

Papieren coronatoegangsbewijs via computer

Heeft u geen smartphone, maar wilt u wel in het bezit komen van een coronatoegangsbewijs? U kunt ook een papieren coronatoegangsbewijs aanmaken om uit te printen. Dat doet u op www.coronacheck.nl/print. Eerst kiest u welk bewijs u wilt maken. Vervolgens doorloopt u dezelfde stappen als hierboven aangegeven.

Geen computer of smartphone

Beschikt u niet over een computer of een smartphone, maar wel over een DigiD? Vraag dan of iemand in uw omgeving u kan helpen. Als dat niet mogelijk is, dan kunt u via het gratis helpdesknummer 0800-1421, dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur, een papieren coronatoegangsbewijs aanvragen. Dit wordt dan per post opgestuurd. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van vijf dagen.

Geen DigiD

Beschikt u niet over een DigiD? Neem dan contact op met een speciale helpdesk, telefoonnummer 0800-1351. Daar kunt u met uw BSN en uw postcode een papieren coronatoegangsbewijs aanvragen. Dit bewijs wordt per post opgestuurd, hetgeen ongeveer 5 dagen kan duren.

Heeft u geen bewijs van vaccinatie of van een onlangs herstel, dan kunt u zich laten testen

Een afspraak om getest te worden maakt u op een testlocatie naar keuze via www.testenvoortoegang.org. Vanaf twee weken voor het concert plaatsvindt kunt u een afspraak maken. Wacht niet te lang met het maken van uw afspraak: het kan zijn dat de testlocatie van uw keuze vol zit en dat u moet uitwijken naar een andere locatie. Houdt er bij het maken van een afspraak rekening mee dat de testuitslag maximaal 24 uur geldig is!

© Alle rechten voorbehouden