Logo Muziek op Stapel

Lavinia Meijer

Lavinia Meijer (foto Chris Breider)


Nieuws


Extra uitvoering concert 25 oktober 2020


Sinds eind september zijn samenkomsten van meer dan 30 personen verboden. In overleg met de musici is besloten het concert driemaal uit te voeren. Daardoor zijn er in totaal 90 plaatsen beschikbaar. De aanvangstijden zijn: 12.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.
De kaarten zijn uitverkocht.

- - - - -

Nieuwsbrief concert 25 oktober 2020


Oldeberkoop september 2020,

Beste Muziekliefhebber,

Er staat weer een mooi concert op stapel. Hoewel wij vanwege de Coronamaatregelen iets meer bezoekers een plaats leken te kunnen bieden in de Multifunctionele accommodatie van Oldeberkoop, gaan we dit komende concert weer organiseren in de Bonifatiuskerk. Met enig schuiven komen we toch uit op een wat groter aantal beschikbare plaatsen in de kerk. En uit de publieksenquête na het concert in september bleek een duidelijke voorkeur te bestaan voor de Bonifatiuskerk als concertlocatie. Wel zullen we het concert ook ditmaal tweemaal achtereen laten uitvoeren en is er geen pauze. Muziek op Stapel presenteert daarom:

Op 25 oktober om 14.30 en 16.00u
In de Bonifatiuskerk van Oldeberkoop

'Vivaldi, Bach en het barokke concerto'
Erik Bosgraaf, en zijn ensemble Cordevento.


In het nieuwe programma van de virtuoze blokfluitist Erik Bosgraaf voert hij vier barokke concerti op geheel frisse wijze uit. De eerste twee concerti zijn van Antonio Vivaldi, het bekende 'Gardellino' concerto en het minder bekende concerto in G-groot uit de collectie Opus 10 gepubliceerd in Amsterdam door Michel Charles Le Cene. Dan volgen twee concerti van Johann Sebastian Bach (1685 – 1750): het spectaculaire vioolconcert in A-klein in een bewerking van Bosgraaf en een nieuw concerto bestaand uit cantate delen dat Bosgraaf recentelijk in Riga opnam.
Het ensemble bestaat uit de top van de strijkers in de oude muziek van tegenwoordig en zijn jarenlange collega Alessandro Pianu achter het klavecimbel.

De kaartprijs is € 20,- (tot 21 jr.: € 10,00). Kaarten alleen op reservering. Wij verzoeken u vriendelijk voor het reserveren van plaatsen een mail te sturen naar muziekopstapel@gmail.com en daarbij aan te geven naar welk aanvangstijdstip uw voorkeur uitgaat en naast uw naam en telefoonnummer aan te geven met hoeveel personen u wenst te komen en in hoeverre sprake zal zijn van personen die behoren tot 1 huishouden.

Met muzikale groet,
Het bestuur van St Muziek op Stapel, Stapel op Muziek

- - - - -

Maatregelen Covid 19 (Coronapandemie) m.i.v. 14 oktober 2020


Maatregelen COVID-19


- - - - -

- - - - -

Programma 2020


Programma 2020

© Alle rechten en programmawijzigingen voorbehouden