Logo Muziek op Stapel

V.l.n.r. Ben Kim, Ella van Poucke en Niek Baar

V.l.n.r. Ben Kim, Ella van Poucke en Niek Baar (foto Chris Breider)


Nieuws


Nieuwsbrief 25 maart, afgelasting concert 10 april 2021


Beste muziekliefhebber,

Helaas is op de persconferentie op 23 maart 2021 gebleken dat het demissionaire kabinet de lockdown in ieder geval verlengt tot 20 april en mogelijk zelfs tot in mei. Inmiddels stonden, zoals we u eerder berichtten, wel weer zes prachtige concerten op stapel voor 2021. Deels gaat het om vanuit 2020 vanwege de Corona-maatregelen doorgeschoven concerten. Het eerste concert van februari 2021 hebben wij al moeten verschuiven naar een latere datum. Het concert van het Alma Quartet stond gepland voor 10 april en kan nu niet doorgaan; wij zijn in overleg met de musici over de mogelijkheid tot verschuiven. Het zal nog wel even onzeker blijven of en zo ja onder welke condities concerten in 2021 door kunnen gaan. Mochten concerten door kunnen gaan dan zal dat uiteraard steeds zijn met inachtneming van de voor concertzalen geldende maatregelen. Wij houden u op de hoogte en zien uit naar betere tijden.

Met muzikale groet,
Het bestuur van St Muziek op Stapel, Stapel op Muziek.

Nieuwsbrief 4 februari, afgelasting concert 27 februari 2021


Beste muziekliefhebber,

De stevige aanscherping van de maatregelen om het coronavirus terug te dringen, leidt alweer geruime tijd tot gesloten concertzalen. Toevallig hadden wij als Muziek op Stapel ons laatste concert net voor de lockdown in december 2020 gepland en mochten we daarmee van een prachtige uitvoering genieten. Helaas valt ons eerstvolgende concert, gepland voor 27 februari, in de zeer onlangs tot 2 maart verlengde lockdown. We hebben daarom dit concert van Blokfluitensemble Brisk met de sopraan Amaryllis Dieltiens moeten annuleren. Wij hopen in overleg met de musici het concert naar een mooie dag in de niet verre toekomst te kunnen verschuiven. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Met muzikale groet,
Het bestuur van St Muziek op Stapel, Stapel op Muziek.

Geen abonnement 2021


Door de coronacrisis gaan we ook in 2021 een onzekere tijd tegemoet. Voor de programmering van Muziek op Stapel heeft dat consequenties. We zullen zeker doorgaan met het organiseren van mooie concerten. Het is echter niet zeker of geplande concerten mogen worden uitgevoerd en hoeveel personen bij een concert aanwezig mogen zijn. Voor het jaar 2021 kunnen we dus helaas geen abonnement bieden.

Maatregelen Covid-19 (Coronapandemie) van 31 maart tot en met 20 april 2021Maatregelen COVID-19

Maatregelen Covid-19 (Coronapandemie) van 16 maart tot en met 30 maart 2021Maatregelen COVID-19

Informatie over het Corona-virus


Tussen andere nieuwsberichten van Veiligheidsregio Fryslân is informatie over Covid-19 te vinden op www.veiligheidsregiofryslan.nl/over-veiligheidsregio-fryslân/nieuwsoverzicht

De Rijksoverheid publiceert op het internet informatie over het Corona-virus:
- www.rijksoverheid.nl/coronavirus
- www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels
- www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/regels-voor-culturele-instellingen


© Alle rechten en programmawijzigingen voorbehouden