Kaarten Bestellen 2024

Bestelformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
2 kaarten
0 kaarten

Bestellen

U kunt uw kaarten bestellen door het formulier op deze website te gebruiken. U kunt ook een e-mail sturen naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer*. U ontvangt daarna per e-mail een bevestiging van uw reservering. Als e-mailen niet mogelijk is kunt u telefonisch contact opnemen met bestuurslid Simon Been, telefoonnummer (0516) 42 66 04.
De reservering is pas definitief na betaling. Betaalde kaarten zijn overdraagbaar, maar dan wel graag tijdig de namen van de overnemers aan ons doorgeven. Definitieve reserveringen hebben voorrang. Ingeval een concert uitverkocht raakt of plaatstoewijzing nodig is wordt de volgorde bepaald door de datum waarop de betaling is ontvangen. Vanaf een half uur voor aanvang van het concert kunt bij de kaartuitgifte in de Bonifatiuskerk uw kaart(en) ophalen.

Betalen

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 t.n.v. ST. MUZIEK OP STAPEL onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Als de kaarten uitverkocht zijn wordt het betaalde bedrag door ons gerestitueerd.

Concert abonnement

Als vanouds bieden wij weer abonnementen aan.
Voor €110,00 krijgt u als abonnementhouder alle zes concerten en zelfs 1 extra kaartje voor een concert naar keuze. 

De kaartjes zijn bij verhindering overdraagbaar.

Scroll naar boven